למרות שמזג האויר קצת מוזר השבוע, אתם חייבים להסכים איתי שהקיץ כבר הגיע.
ימי שרב כבר היו, חם בטירוף והפייסבוק כבר מלא תמונות של אנשים בים! :)
חוץ מהעובדה שנולדתי בקיץ, ותמיד יש תחושת חופש בקיץ, אני לא מאוד אוהבת את הקיץ, בעיקר בגלל שחם, מאוד חם.
במהלך העבודה שלי, יוצא לי לפעמים לצלם כל מיני חומרי פרסום למוצרי אותם אנחנו משווקים.
לא, אני לא הולכת לעשות פה פרסומות לטובת הסקוטית, אבל את הדברים היפים שאני מצלמת שלא הופכים אח"כ לפרסומים שלנו אני מאוד רוצה לשתף אתכם. במיוחד אם אני כ"כ אוהבת את התוצאה .
אז, לקראת הקיץ החם שכבר כאן קבלו צילומי קוקטיילים קרים קרים של צ'ויה.
הצ'ויה מיוצר על ידי השריית פרי האומה בתזקיק, בתוספת סוכר. תרכובת זו משחררת את מרכיבי הטעם והריח המיוחדים בתהליך יישון איטי
קיץ צונן ומלא כייף! :)
ענבל
ימי שרב כבר היו, חם בטירוף והפייסבוק כבר מלא תמונות של אנשים בים! :)
חוץ מהעובדה שנולדתי בקיץ, ותמיד יש תחושת חופש בקיץ, אני לא מאוד אוהבת את הקיץ, בעיקר בגלל שחם, מאוד חם.
במהלך העבודה שלי, יוצא לי לפעמים לצלם כל מיני חומרי פרסום למוצרי אותם אנחנו משווקים.
לא, אני לא הולכת לעשות פה פרסומות לטובת הסקוטית, אבל את הדברים היפים שאני מצלמת שלא הופכים אח"כ לפרסומים שלנו אני מאוד רוצה לשתף אתכם. במיוחד אם אני כ"כ אוהבת את התוצאה .
אז, לקראת הקיץ החם שכבר כאן קבלו צילומי קוקטיילים קרים קרים של צ'ויה.
קצת לידע כללי:
האומשו הוא שיכר יפני מסורתי. הוא מאופיין על ידי איזון בין מתיקות, חמיצות וניחוחות אקזוטיים שמקורם בגלעין הפרי. פרי האומה, בניגוד למה שמקובל לחשוב, אינו שזיף, אלא קרוב משפחה של השזיף והמשמש.הצ'ויה מיוצר על ידי השריית פרי האומה בתזקיק, בתוספת סוכר. תרכובת זו משחררת את מרכיבי הטעם והריח המיוחדים בתהליך יישון איטי
איך שותים צ'ויה אומה?
שותים את הצ'ויה מצוננת ונקייה, או מחוממת, לבדה או בתה צמחים.
ניתן לשתות אותה במגוון רחב של קוקטיילים: היא מתערבבת נהדר עם יין יבש מבעבע; ג'ין או וודקה;
בירה, מיץ טבעי או משקה אנרגיה. תוספת מדהימה לקינוחים, פאי שזיפים, סלט פירות או מנת סורבה.
קיץ צונן ומלא כייף! :)
ענבל
הי ענבל. תודה על המידע. זה היה מעניין.עכשיו צריך לנסות! סופ"ש מקסים
השבמחקיפה ,עליז ומצנן ,למרות הצבעים החמים :)
השבמחקנראה ממש יפייפה! תודה על ההמלצה!
השבמחק